Deltagelse i Internationale Stævner

Ved deltagelse i internationale stævner, er der en hel del ting man skal vide og sikre sig inden man tager afsted. På denne side er der en række links til relevant information, som man bør sætte sig ind i som deltager ved Baltic Cup.

Baltic Cup arrangeres som udgangspunkt som et A stævne hvilket indebærer påkrævet opstaldning af såvel kategori 2 som kategori 3 ponyer. Ved særlige undtagelser i forhold til FEI Schedules følger Kategori 2 og 3 ikke altid ALLE internationale regler som f.eks. diskvalificering af klasse ved ufrivillig afsidning på opvarmingsbanen.
Baltic Cup er CSIP-A, CSIPCH-A og CSIJ-A og derfor kategori A FEI stævne.

Hold øje med om stævnet du skal ride afvikles som Nationalt eller internationalt stævne.

Baltic Cup anbefaler at der rides med sikkerhedsvest for samtlige ryttere til Baltic Cup. Dette gælder både under opvarmning samt under stævnet.

Der skal tillige bæres ridehjelm under horse-inspection. 

Kun gældende når stævnet afholdes som FEI stævne:

ALLE kat I/D ponyer, Children heste og Junior Heste skal have FEI pas, når der rides i Sverige eller Norge (også hvis man kommer fra Danmark). Dog når der rides stævner på dansk jord skal danske heste IKKE have FEI pas (dette er i DK først gældende ved CSI3* stævner). I disse tilfælde skal man sende de 7 første sider af det nationale pas + kopi af ejercertifikat til DRF.

Ryttere, der rider CSIP (kat 1/D), Children eller Junior skal have gyldig FEI rytter licens.

Dansk Ride Forbunds seneste information kan læses her:

Regler for transport af Heste ændrer sig hele tiden, så her har vi lagt et link til Dansk Rideforbunds Hjemmeside, hvor opdateret information kan findes: