Team Competition (Holdspringning) ved Baltic Cup

Under hver afdeling af Baltic Cup afholdes der en "Team Competition" om fredagen for Junior og Lørdagen for Pony i stor tur.


Konkurrencen er lavet for at ryttererne kan prøve kræfter med holdspringing og det pres der kan være ved sådanne konkurrencer. Der er ikke tale om en egentlig nationsspringning (CSIO), men alligevel er det en holdindsats der tæller.

Hver nation har lov til at deltage med 2 Hold á 4 ekvipager per Kategori. Holdene udtages af Landsstræneren, eller en dennes stedfortræder.

Konkurrencen afholdes som en Metode B1. Først rides én runde, og holdet med færrest fejl vinder (de 3 bedste ekvipager tæller). Hvis der er flere end 2 hold med samme antal fejl for 1,2 og 3 pladsen, rider 1. rytter fra hvert hold en omspringing. Rytteren der skal ride omspringing vælges af holdet selv, blandt de ekvipager som har 0 fejl i hovedrunden.

Holdkonkurrencen er ligeledes en individuel B1 hvor de ekvipager med 0 fejl går videre til omspringning, og der findes en samlet placering individuelt.


BannerDisplay
Copyright 2019 by Baltic Cup, Langstrupvej 43, DK-3480 Fredensborg, mail: baltic-cup@hotmail.com