Kvalifikationskrav

Denne Tekst gælder kun danske Ryttere

(Ryttere fra Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Holland kan kontakte nationalt rideforbund for regler)

Pony Ryttere:

En forudsætning for deltagelse er:

  • Ponyen skal til enhver tid være kvalificeret til at ride det pågældende niveau og klasse i henhold til DRF’s reglement. D.v.s. at Ponyen skal være startberettiget til min. B stævne.
  • at rytteren er over 8 år på stævnedagen og har min. rytterkategori 4 

Resultater skal være opnået inden "definite entry" (sidste tilmelding) for den afdeling af Baltic Cup, man ønsker at ride. I tilfælde af for mange tilmeldinger, udtages Pony ryttere af landstræneren.

Juniorer og children

Junior ryttere skal være minimun rytterkategori 3. Der er ingen kvalifikation for juniorer og Children ekvipager, dog skal ekvipagen til enhver tid være kvalificeret til at ride det pågældende niveau og klasse i henhold til DRF’s reglement. Dette betyder, at rytteren ikke må springe højere end deres rytterkategori tillader det. Resultatet skal være opnået inden "definite entry" (sidste tilmelding) for den afdeling af Baltic Cup, man ønsker at ride. I tilfælde af for mange tilmeldinger, udtages junior og Children ryttere af landstræneren.

Dispensation til Children ryttere:

Da Children ryttere rider LB og LA til Baltic, er det besluttet at Dansk Rideforbund giver en dispensation til Baltic Cup således: 

 

Children ryttere (12-14 år) kan deltage i Children klasser til Baltic Cup (Small tour), når de er rytterkategori 2 og ikke 3 som ellers til CSI stævner iht. Pkt.341.1

 

HUSK altid at tjek om pony/hest og rytter er kvalificeret til at ride de pågældende klasser jvf. Dansk Rideforbund. Regler findes her: 

https://www.rideforbund.dk/da/Ridesport/Discipliner/Springning/Rytterkategorisering.aspx

 
Copyright 2020 by Baltic Cup, Langstrupvej 43, DK-3480 Fredensborg, mail: baltic-cup@hotmail.com